Szórakozás

TMZ: Olivia Wilde-nak színpadon állva adták a kezébe a gyerekfelügyelettel kapcsolatos jogi papírokat

Greg Doherty / Getty Images
Greg Doherty / Getty Images
Ő sem tudta mire vélni, mi lehetett az a nagy boríték.

Las Vegasban zajlott az idei CinemaCon nevű esemény, melyen részt vett Olivia Wilde is, hogy legújabb rendezéséről, a Don’t Worry Darlingról beszéljen kicsit. A filmben Florence Pugh és Harry Styles alakítják a főszereplőket, az eseményen Wilde prezentációt is tartott amellett, hogy egy hosszabb előzetest is levetítettek a főként újságírókból álló nézőknek.

Az előadása óta felkapott lett az interneten, mégpedig, mivel a színpadon állva egyszer odament hozzá valaki, aki átadott neki egy nagy, sárga borítékot. Először azt gondolta mindenki, hogy ez egy forgatókönyv, majd Wilde belenézett a „személyes és bizalmas” feliratú mappába, majd egy „oké” után visszacsúsztatta a papírokat a borítékba és folytatta a prezentációját.

Azóta több cikkben is azt állítják, köztük a TMZ lap is, hogy a papírok valójában jogi dokumentumok, pontosabban a gyerekfelügyeleti joggal kapcsolatos papírokról van szó. Jason Sudeikisszel két éve szakítottak, hét éven át jegyben járt, a kapcsolatukból két gyerekük született.

Kapcsolódó
Úgy fest, összejött Olivia Wilde és Harry Styles
Wilde rendezőként instruálja mostanság Stylest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik