Szórakozás

Széphalmi Juliska: Engem nem bánt, hogy valaki „megbélyegez” a tévés szerepléseim után, hogy „jaj, ki ez?”

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte a színházi világ egy zárt kör.

Széphalmi Juliskát korábban Sánta Laci feleségeként ismertük meg, akivel közösen szerepeltek az RTL Klubon futó páros realityben, a Nyerő Párosban. A műsor után szerepelt a Survivorben is, ahonnan még a döntő előtt kiesett. Még 2020-ban Sánta Lacival bejelentették, hogy házasságuk véget ért. A táncosként tevékenykedő Széphalmi Juliska most a csatornának adott interjút, melyben elmondta, egyáltalán nem zavarja, ha a tévés szereplései miatt ismerik meg az emberek.

Az egyáltalán nem zavart, hogy nem a színházi körökből ismernek. Egyszerűen a fiatalabb generációhoz, a nagyobb közönséghez nem tudunk eljutni, a színházi világ egy zárt kör. Ezt külön kell választani. Engem nem bánt, hogy valaki »megbélyegez« a tévés szerepléseim után, hogy »jaj, ki ez?« Van rendes munkám, de ha valakit ez tényleg érdekel, utána tud nézni, ha beírja a nevemet a keresőbe. Az, hogy először Sánta Laci feleségeként ismertek meg, valamilyen szinten természetes. A Nyerő Páros egy páros műsor, ahol sok esetben egy ismertebb valaki jön a kevésbé ismert párjával. Én nem éreztem magam rosszul emiatt, de egy idő után ez át is változott, aminek persze örültem. Most már azt látom, hogy engem egy teljesen különálló emberként kezelnek a médiában is.

Ezután hozzátette, nem volt számára könnyű feldolgozni a műsorral együtt járó ismertséget.

Ezzel nem számoltunk, amikor elvállaltuk a műsort. Hirtelen nem is tudtam kezelni azt a kommentáradatot és véleménynyilvánítást, ami az emberektől jött, de aztán gyorsan megtanultam. A Survivorre már rutinossá váltam. Én mindig, mindegyik műsorban egy szerethető ember voltam, aki kiáll magáért, karakteres a maga módján, de alapvetően egy egyenes, kedves személyiség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik