Szórakozás

Szex közben eprek szorultak egy nő vaginájába

KatarzynaBialasiewicz / Getty Images
KatarzynaBialasiewicz / Getty Images
Egy közösségi portálon kért segítséget egy fiatal nő, aki a munkahelyén, halálos másnaposággal küzdve jött rá, hogy legalább három darab földieper van a vaginájában.

A Reddit közösségi portálon kért segítséget egy fiatal nő, aki azt írta, kissé kétségbe van esve, mert földi eprek vannak a vaginájában – írja a Daily Star cím brit bulvárlap.

A nő azt írta, az előző este a barátjával nagyon berúgtak, majd szeretkezni kezdtek. Részegen jó ötletnek tartották friss földieprekkel megfűszerezni az együttlétet, de aztán a dolgok kicsúsztak a kezeik közül.

A nő menet közben valamikor váratlanul elaludt, és csak reggel tért magához. Erős késésben volt, ezért gyorsan összekapta magát és rohant dolgozni. A munkahelyén, miközben másnaposságtól szenvedett, rájött, hogy néhány eper a vaginájában maradt. Mivel nem volt jobb ötlete, a Redditen tette fel a kérdést, hogy mit kellene tennie.

A legtöbben szerencsére észnél voltak, és azt válaszolták neki, hogy menjen el orvoshoz, mert ha magának próbálja kiszedni az epreket, kis darabok esetleg bent maradhatnak és később gondokat okozhatnak. Fontos tanács volt az is, hogy ne hallgasson el semmit az orvos előtt, mert csak magának okozhat problémákat, ha egy esetleges ferdítés miatt félremegy a kezelése.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik