Szórakozás

Novák Henriett 11 pozitív terhességi teszt után hitte el, hogy babát vár

Augusztus végére van kiírva, de már most nagyon várja, hogy megszülessen a kislánya.

Túl van az első trimeszeren Novák Henriett, a Jóban Rosszban színésznője. A terhessége első három hónapja nehezen telt, rendszeresen kínozták rosszullétek, mostanra viszont nagyon élvezi a várandósságát. A Mokka mai adásában elmondta, hogy bár a párjával szerettek volna babát, ő alig akarta elhinni, hogy tényleg áldott állapotba került.

Tesztet csináltam, és nem igazán akartam elhinni, hogy terhes vagyok. Úgyhogy gyorsan csináltam még kettőt, és hát aztán még nyolcat. Tizenegy teszt után már elhittem, hogy babát várunk

– mondta.

A színésznő és párja közel nyolc éve vannak együtt, kislányuk előreláthatólag nyár végén érkezik majd, de Novák Henriett már most nagyon várja, hogy megszülessen a baba. Amikor a terhessége kiderült, Los Angelestől távol, nyugodtabb körülmények között szerették volna megvárni a kicsi érkezését, ezért vettek egy házat a texasi Austinban, a költözés azonban várat magára: nem valószínű, hogy az ingatlan felújításával augusztus eleje előtt végeznek, akkor pedig a színésznő már nem szállhat repülőre a várandóssága miatt.

Az mindenesetre biztos, hogy apás szülést terveznek, és bár jelen pillanatban nem prioritás náluk az esküvő, 3-4 éven belül szeretnének majd összeházasodni a párjával.

Novák Henriett egyébként már több mint egy évtizede él az Egyesült Államokban, tavaly márciusban az amerikai állampolgárságot is sikerült megszereznie.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik