Szórakozás

Kim Basingernek újra kellett tanulnia a vezetést, miután éveken át küzdött agorafóbiával

Piyal Hosain/Fotos International / Getty Image
Piyal Hosain/Fotos International / Getty Image
Alec Baldwin exneje nem merte elhagyni az otthonát a betegség miatt.

Holnap jelenik meg a Red Table Talk legújabb epizódja, melyben Kim Basinger és Ireland Baldwin mesélnek majd életük nehéz szakaszairól. Az előzetesekből kiderül, hogy Alec Baldwin exneje éveken át küzdött agorafóbiával, még a vezetést is újra kellett tanulnia.

Az agorafóbia a szorongásos zavar egyik fajtája, amelynél a betegek kerülnek minden olyan helyet vagy helyzetet, amelyek pánikot válthatnak ki belőlük, és csapdába esést, tehetetlenséget vagy szégyenérzetet okozhatnak.

Kim Basinger saját elmondása szerint évekig nem merte elhagyni a házát, és sokáig nem is tudta, mi az, ami kínozza.

Újra kellett tanulnom vezetni, és sok éven át nem hajtottam át a malibui alagutakon sem. Minden idegesített, például az üveg csúszásának hangja az ajtó kinyitásánál, vagy, hogy hová lépjek, amikor kinyitom az ajtót? Minden egy nagy munka lett, hogy kitaláljam, hogyan is csináljam

– mondja a People által közölt előzetesben.

A műsorban Basinger lánya, Ireland Baldwin is mesél kálváriájáról. A modell annak idején nyugtatózta magát, meggyűlt a baja az alkohollal és éheztette is magát.

Túl messzire mentem a bogyókkal és az ivással, mert éjjel elaludni sem tudtam. Az összes igazi barátomtól elzárkóztam, ahogyan a családomtól is. Semmit nem tudtam irányítani az életemben. Kínoztam magam az evészavarommal. Egy évig nem beszéltem a szüleimmel. Láttam őket itt-ott, de annyira szégyelltem magam azért, ami lettem és ahogyan élek

– magyarázza a modell, aki akkoriban betegesen sovány volt, és saját elmondása szerint nem csak testileg, de lelkileg is élettelen volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik