Szórakozás

Horváth Gréta: Soha többé nem fogok internetes társkeresési oldalakat használni

LifeTV
LifeTV
Ilyen felületen ismerkedett meg exférjével.

Még januárban jelentette be Horváth Gréta és akkori férje, Meggyes Dávid, hogy véget ért a házasságuk. Később kiderült, hogy egy harmadik fél miatt szakítottak, Meggyes azóta pedig a Dancing With The Starsból ismert Stana Alexandrával alkot egy párt. Horváth Gréta nemrég a Blikk magazinnak adott interjút, melyben elmondta, hogy érzi magát mostanában. Elárulta, hogy szerinte most van a legjobb formában egészségügyileg, mivel leadott tizenhét kilót, megváltozott a kisugárzása, és szerinte ez a férfiaknak is feltűnik.

Túl vagyok egy traumán, de így utólag már hálás lehetek az életnek mindazért, ami történt, mert fejben is nagyon megerősödtem, és az életben soha nem voltam egészségügyileg ennyire rendben. 17 kilót fogytam, a kisugárzásom is teljesen megváltozott, és igen, ezt a férfiak is észreveszik. Soha többé nem fogok internetes társkeresési oldalakat használni. De szerencsére rengeteg barátom írt, de jó, hogy végre szabad vagyok, mert van egy ismerőse, akinek nagyon tetszem. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy most mindenkivel találkozom, de bevallom, voltam már randevún, és nagyon jól éreztem magam. Visszaadta a hitem a férfiakban, hogy vannak még igazi úriemberek.

Hozzátette, nem sieti el az ismerkedést, mivel kisfia számára az első és legfontosabb, így leendő párjának is el kell ezt fogadnia.

Kapcsolódó
Horváth Gréta megműtteti az orrát
Szeretne már megszabadulni az orrsövényferdülésétől és egy gyerekkori baleset nyomától is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik