Szórakozás

Kikötötte az álláshirdetésben, hogy a jelentkezőnek nem lehet büdös a szája

George Pub & Grillbe csak az akarjon munkát vállalni, akinek jók a fogai és nem izzadós fajta.

A 35 éves Craig Harker online álláshirdetést tett közzé, többek között séfeket és konyhai kisegítőket keresnek a George Pub & Grill étterembe Stocktonban.

Harker azt mondja, hogy rengeteg az igénytelen jelentkező, ezért bizonyos feltételeket kellett szabnia, mivel szerinte az állásinterjún és munka közben is fontos az első benyomás.

A Metro idézi a hirdetést, amely szerint ne adja be a jelentkezését a munkára az, akinek erős testszaga van, izzadós, csúnyák a lábujjai, rossz fogai vannak, vagy kellemetlen a szájszaga.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The George Pub And Grill (@georgepubgrill) által megosztott bejegyzés

Harker (képünkön) hajlandó lehetőséget adni bárkinek, beleértve azokat is, akiknek nincs vendéglátói tapasztalatuk, de figyelmeztette a próbálkozókat, hogy „ne csak azért jelentkezzenek, mert a Munkaügyi Központ kérte”. Harker azt is kérte, hogy ne egy éjjeli buli után, sörszagtól bűzölögve menjenek az állásinterjúra. A tulajdonos azt is írta, hogy olyan embereket keres, akiknek van személyiségük, és könnyen kapcsolatot tudnak létesíteni a vendégekkel.

Eleven, pezsgő és barátságos embereket keresünk, nem olyanokat, akik egész nap otthon ülnek, fifáznak és ki se mozdulnak a házból

– mondta.

Nem ez az első alkalom, hogy a George Pub & Grill a címlapokra kerül. Az étterem 2019-ben megkérdezte a vendégeit, hogy megütnék-e a partnerüket egy steakért. Harkert azzal vádolták, hogy a családon belüli erőszakot hirdeti, ezért akkor egy időre bevonták az engedélyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik