Szórakozás

Polgármester lesz a hatalmas szemei miatt híressé vált macska

Instagram / BigfootJinx
Instagram / BigfootJinx
Létezik Michiganben egy kisváros, aminek a neve Hell, magyarul: Pokol. Hellben, száz dollárért egy napra bárki polgármester lehet, de eddig csak emberek töltötték be a tisztséget. Ez azonban hamarosan megváltozik. Stílszerűen egy fekete macska lesz az első nem emberi településvezető.

Mia négy évvel ezelőtt fogadta örökbe Jinxet, a fekete macskakölyköt. A páros azóta elválaszthatatlan, és egyre sikeresebb a közösségi médiában. Jinxnek közel 740 ezer követője van a TikTokon, és több mint 400 ezer az Instagramon – írja a Michigan Live.

@bigfootjinx she be doin the trends fr #bigfootjinx ♬ they trunna be subway surf - фэйри типо

Mia azt mondja, Jinx nagyjából háromhetes lehetett, amikor a kertjében rátalált. Korábban egyáltalán nem akart macskát, de megesett a szíve az árva csöppségen. A fekete macskán eleinte nem látszott semmi különös, azonban ahogy nőtt, Mia egyre biztosabb lett benne, hogy Jinx nem olyan, mint a többi macska.

Jinxnek nem csak a szemei, de a lábai is sokkal nagyobbak az átlagosnál, de az állatorvos szerint nincs semmilyen betegsége, teljesen egészséges. Vagyis minden adottsága megvan hozzá, hogy április 24-én, egy napra Pokol első macskapolgármestere legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik