Szórakozás

Elárulta az egyik legsikeresebb OnlyFans modell, mi volt a legfurább kérés, amit kapott

YouTube / The British Entrepreneur
YouTube / The British Entrepreneur
Bonnie Locket, az OnlyFans nevű, előfizetéses erotikus portál egyik legjobban kereső tagja átlagosan 150 ezer font (kb. 66 millió forint) bevételt könyvelhet el havonta. Egy podcastben a munkája minden aspektusáról mesélt, elárulta például, hogy mi volt az legfurább kérés, amit valaha kapott.

A 33 éves Bonnie Locket az OnlyFans legnépszerűbb tagjainak felső 0,01 százalékához tartozik, ami nem csak azt jelenti, hogy igen jól keres, hanem azt is, hogy rengeteg privát felkérést kap, melyek között akadnak meglehetősen meredekek is – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Locket nemrég Jon Joseph Bourgerie üzleti podcastjának vendége volt, ahol a házigazda a pénzügyeken kívül arról is faggatta, hogy mi volt a legfurább felkérés, amit kapott. Locket habozás nélkül vágta rá, hogy egy férfi ezer dollárt (kb. 340 ezer forintot) kínált neki azért, ha a kamera előtt egy vödörbe üríti a székletét.

Ha ez önmagában nem lenne elég bizarr, Locket azt mondta, ő a maga részéről szívesen teljesítette volna a kérést, csak abban nem sikerült megegyezni, hogy melyikük állja a vödör árát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik