Szórakozás

Hajmásy Péter még a cipőt is ráadja a várandós Nádai Anikóra

RTL KLUB
RTL KLUB
A műsorvezető hathónapos terhes, párja pedig mindenhova elkíséri.

Hamarosan debütál a Házasodna a gazda új évada, amit idén is Nádai Anikó fog vezetni. A műsorvezető jelenleg hathónapos terhes, és reméli, hogy végig jelen tud lenni a forgatásokon. Mint mondja, imád az említett műsorban dolgozni, hiszen nem csak sokat tanul a gazdáktól, de gyakran barátságot is köt velük.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Idén nyolcan keresik a párjukat
A társkereső gazdák vasárnap mutatkoznak be.

Nádai Anikó terhesen is szívesen dolgozik, nem betegségként, hanem állapotként jellemzi a várandósságat, ami nem hátráltatja semmiben. A baba érkezését persze már nagyon várja, ahogyan vőlegénye, Hajmásy Péter is.

Peti mindenhova elkísér, a forgatásokra is jön velem, nagyon figyelmes. Aggódó férfi, és nekem jólesik ez a gondoskodás. Igaz, még csak a hatodik hónapban vagyok, de már eléggé kikerekedtem. A dédi könnyebben lehajol a kertben, mint én. Szerencsére Peti nagyon odaadó, még a cipőhúzásban is segít

mondta a Story magazinnak a műsorvezető, aki az első hónapokat mindenképpen szeretné a kisfia mellett tölteni, ezt követően viszont vissza is térne a munkához, szerinte ugyanis az anyukáknak szükségük van arra, hogy kimozdulhassanak otthonról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik