Szórakozás

Rékasi Károly annak idején többször is bekopogott a szabálytalankodó sofőrök ablakán a piros lámpánál, amikor még nem mankóval járt

FARKAS NORBERT / 24.HU
FARKAS NORBERT / 24.HU
Tizenegyedszer is megműtötték a színészt.

Rékasi Károly hét évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet, nemrég esett túl a 11. műtétjén. A színész már hozzászokott a mindennapjait kísérő folyamatos fájdalomhoz, ami elmondása szerint nagy mértékben megváltoztatta a gondolkodásmódját: megtanulta becsülni a felé irányuló figyelmet, mert tudja, hogy abban törődés van, amire nagy szüksége volt az elmúlt időszakban. A színészkedéshez is nagyon szeretne visszatérni, de egyelőre még mankóval kénytelen közlekedni, ami nem könnyíti meg a helyzetét.

Alkalmazott vagyok, akit csak akkor alkalmaznak, ha alkalmazható. A két mankicsekkel nem vagyok alkalmazható. Azzal, hogy lépten-nyomon műtétek sorjáztak egymás után, nem váltam alkalmazhatóvá

mondta a Fókuszban.

A színész arról is beszélt, hogy annak idején, amíg nem járt mankóval, többször is odasétált a pirosnál állva egy-egy szabálytalankodó sofőr kocsija mellé, hogy az ablakán kopogtatva felhívja a figyelmét a KRESZ szabályaira.

Bekopogtam az ablakon, és elmondtam, hogy elnézést, nem akarok zavarni. De én azért vagyok nyomorék, mert egy másik ember ugyanígy tojt a KRESZ szabályaira, mint ön az előbb. Vigyázzunk egymásra!

– emlékezett vissza.

Mint mondja, akaratától függetlenül sokat változott a balesete óta, a feleségének pedig rendkívül hálás, amiért nem csak kitartott mellette, de segített is neki olyan orvost találni, aki elindíthatta a gyógyulás útján. Rékasi szerint örömteli, de egyben ismeretlen érzés is lesz számára, ha végre nem érez majd fájdalmat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik