Szórakozás

Nagy Ervin: Álmomban beszélgetek Orbán Viktorral

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Szerinte muszáj, hogy értelmes párbeszéd alakuljon ki jobb- és baloldal között.

„Beszélgetek álmomban Orbán Viktorral” – a többi között erről is beszélt Veiszer Alinda műsorában Nagy Ervin, az interjút a Telex szemlézte. A színész úgy fogalmazott, régóta szeretné, ha a jobb- és baloldal között érdemi kommunikáció elkezdődne. Ő maga is leülne beszélgetni, ha ezen múlna.

Mert egyszer csak az van, hogy összeomlik a gazdaság, és egy vad fordulat beáll, utána is itt marad a másik fele ennek az országnak. És akkor is el kell beszélgetni. Azt nem ússzuk meg. Azért beszélgetek álmomban, mert még mindig a beszélgetésben hiszek. Nem lövök álmomban, hanem beszélgetek, összeszedem a gondolataimat, és számon kérek, megkérdezem, ezt miért így kell csinálni, és miért nem lehet úgy.

Kocsis Máté frakcióvezetővel is beszélne, a lap kiemeli, őt korábban „Kocsis Máté-szerű képződménynek” és „félnótás országgyűlési seggnyalónak” nevezte Nagy Ervin.

Senki nem hülye. Ezek nagyon értelmes emberek. Az a dühítő benne, hogy egy nagyon buta politikai üzenetet… Érted, kétdiplomás csávók fogják magukat, és ilyen hülyeségbe beleállnak, és elkezdenek minket szarral dobálni egy parlament közepén. Arra azt mondom, hogy szedd már össze magad, hiszen egy képződmény vagy, mert nem mondhatsz olyat Kossuth-díjasoknak azért, mert a kicsinyes, lószar politikai szituáció úgy hozza. Szóval igen, biztos, hogy beszélnék vele, megkérdezném, hogy miért fekszel ilyennek alá. Miért kell ilyen mondatokat mondani? Akkor is, ha nem gondolunk egyet, nehogy már zaklatószínházazzál, megbélyegezve egy patinás társulatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik