Szórakozás

Covid-statisztikák helyett véletlenül fétispornót posztolt a québeci egészségügyi minisztérium

NIKOLAS KOKOVLIS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
NIKOLAS KOKOVLIS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Több mint fél órán át volt látható a kanadai Québec egészségügyi minisztériumának Twitter-oldalán egy lábfétis-videó, amelyet véletlenül osztottak meg abban a hiszemben, hogy az akuális Covid-statisztikákat posztolják. A minisztérium azóta bocsánatot kért, a baki okairól azonban érthető módon elég szűkszavúan nyilatkoztak – írja az Independent.

A hivatal csütörtökön szokás szerint meg akarta osztani közösségi felületén az aktuális koronavírus-statisztikákat, ám egyelőre tisztázatlan okokból egy pornóoldal linkjét osztotta meg. Nem is vették rögtön észre, hogy mit posztoltak, így a 103 ezer követő számára több mint fél órán át volt látható a lábfétises videó, mielőtt eltávolították volna azt. A minisztérium azóta már egy másik posztban kért elnézést. Azt írták, hogy rajtuk kívülálló körülmények miatt kerülhetett ki a videó, amelynek okait egyelőre keresik.

Az ügyet természetesen nem tudták meg nem történtté tenni, a kommentelők tették is a dolgukat, és továbbosztották a minisztérium baklövéséről készített screenshotokat. Az egyik felhasználó azt írta, hogy „ha azt hiszed, rossz napod van, gondolj arra, hogy az egészségügyi minisztériumnak még rosszabb”, míg egy másik szerint a posztoló vélhetően a multitaskingot gyakorolta posztolás közben, azaz egyszerre több dologgal is foglalkozhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik