Szórakozás

Jakupcsek Gabriella több mint 3 millió forintot nyert a Szerencsekerékben

tv2
tv2
Ebből jótékonykodni is szeretne.

Az új évaddal jelentkező Szerencsekerék szerdai adásának is volt sztárjátékosa: ezúttal Jakupcsek Gabriella pörgette a kereket, akit egyébként ikerjátékosok vettek körül a fináléba eljutásig. Ott Jakupcsek már egyedül maradt, az addig összegyűjtött kicsivel több mint 1 millió forintját pedig akkor vihette haza, ha kitalálta az utolsó feladványt.

A mindenről döntő feladvány („szeleburdi család”) fejtegetése előtt volt lehetősége a műsorvezetőnek magánhangzókat és mássalhangzókat megjelölni, hátha olyanokat is eltalál, amelyeket tartalmazza a két szó. Jakupcsek olyan szerencsésen tippelt, hogy kis túlzással minden betűre jól bökött rá, ezáltal alig két másodperc alatt meglett neki a megfejtés.

Ehhez még hozzájött, hogy szerencsés kézzel húzott az utolsó játék előtt Kasza Tibor borítékjai közül, amelyek extra összeget vagy akár nyereményautót is rejthettek. Plusz kétmillió forinttal lett több Jakupcsek nyereménye, így 3,2 milliót vihetett haza. Elmondta, ennek egy részéből bizonyára jótékonykodni fog, időseken szeretne segíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik