Szórakozás

Rihannát egy paplanban fotózták a Vogue címlapsztorijához

Youtube / Vogue
Youtube / Vogue
A hangsúly természetesen a terheshasán volt.

Április 12-én Rihannával jelent meg interjú a Vogue felületén. A divatlapnál szokásos módon egy sor fotót készítettek a várandós énekesnőről, mindegyiken a terheshasára helyezve a hangsúlyt. Készült kép a kádban, egy emberekkel teli szobában és az ablakban állva is, ahol Rihanna tulajdonképpen csak egy paplannal takarja el magát.

Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azt gondoltam magamban: semmi esetre sem fogok a kismama-soron bevásárolni. Sajnálom, túl jó móka felöltözni. Nem fogok lemondani erről azért, mert a testem változik. (…) A testem most hihetetlen dolgokat művel, és ezt nem fogom szégyellni. Ezt az időt ünnepinek kell érezni

– magyarázta az énekesnő, aki valóban minden alkalmat megragad arra, hogy feltűnő öltözékben prezentálja a várandósságát.

Kapcsolódó
Rihanna ékszerrel feldíszített terheshassal érkezett meg sminkmárkájának az eseményére
Valószínűleg mostantól sok kismamán látunk majd hasláncot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés


Az interjúban egyébként arról is szó esett, hogy Rihanna és A$AP Rocky kapcsolata a pandémia alatt teljesedett ki, és bár az énekesnő édesanyja nem könnyű dió, a rapper azonnal levette őt a lábáról, amikor végre meglátogatták a járványhelyzet csillapodása után. Mint ahogyan azt Rihanna elmondta, eredetileg ő is úgy tervezte, hogy előbb férjhez megy, aztán vállal gyereket, de a sors átírta az általa megálmodottakat, amit egyáltalán nem bán. Már várja, hogy a kicsivel lehessen, a szülés utáni depresszió gondolata viszont aggasztja azok alapján, amit más nőktől hallott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik