Szórakozás

Rácz-Gyuricza Dóra: Sajnálattal tölt el, hogy az embereknek arról sincs fogalmuk, hogyan jönnek a világra

RTL Klub
RTL Klub
Úgy gondolja, manapság az edukációból kimarad a terhesség, valamint az azzal járó testi és lelki folyamatok is.

Már csak hetek kérdése, és megszületik Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra első gyereke, akit terveik szerint Kamillának neveznek majd. Rácz-Gyuricza Dóra úgy döntött, válaszol néhány kérdésre, amit Instagram-oldalán tettek fel neki követői, a mindennapjaival kapcsolatosan.

Az egyik felhasználó arra volt kíváncsi, mi ihlette azt a terhességről szóló workshopot, amit Rácz-Gyuricza tart majd. A válaszban kifejtette az okát, mégpedig, hogy szerinte nagyon keveset tudnak ma is az emberek a várandósságról és arról, hogy annak pontosan milyen fizikai és mentális velejárói vannak.

Több száz kétségbeesett kismama! Brutálisan sok üzenetet kaptam, amiben sok-sok kérdésetek, félelmeteket mondtátok el nekem. Így rájöttem, mennyire szomorú, hogy az edukációnkból ilyen drasztikusan kimarad manapság a terhesség és a vele járó testi/lelki folyamatok. Konkrétan aki nem néz utána önszorgalomból a dolgoknak, azt se tudja, merre van arccal… Amikor olyan megjegyzéseket kapok, hogy három kilót szabadna híznom, mert annyi a baba súlya, őszinte sajnálattal tölt el, hogy az emberek arról sincsen fogalmuk, hogyan jönnek a világra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik