Szórakozás

Kármán Odett elsírta magát, amikor megtudta, hogy a képernyőn szakítania kell Kamarás Norbival

RTL Klub
RTL Klub
Valódi könnyeket hullajtottak az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán.

Kármán Odett és Kamarás Norbi több mint két éve szerepelnek együtt az Éjjel-Nappal Budapest című realityben. Mint mondják, ismertségük lassan fordult szerelmi viszonyba, csak úgy, mint a karaktereik kapcsolata. Az általuk alakított Virág és Lali azonban szakítottak a tévéképernyőn, ami saját bevallásuk szerint nagyon megterhelő volt a számukra. Amikor Kármán megtudta, hogyan alakul a történet, el is sírta magát.

Elkezdtem zokogni, amikor megtudtam. Úgy éreztem, minden beszűkül körülöttem. Az Éjjel-Nappal Budapest főszerkesztőjével beszélgettem, de szinte nem is hallottam semmit, csak láttam, hogy mozog a szája. Mióta két és fél éve elkezdtem ezt az egészet, minden nap együtt dolgozom Norbival, és nem gondoltam bele, hogy egyszer ennek vége lesz

mondta az rtl.hu-nak a tervező-influenszer, aki abban bízott, hogy Kamarással mindig egy párt fognak alakítani a tévéképernyőn. A szakítós jelenet azonban nem csak az ő számára volt nehéz.

Ahogy láttam Odett könnyeit, és hallottam a szavait, rögtön elkezdtem sírni. Borzasztóan megterhelő volt lelkileg

– emlékezett vissza Kamarás Norbi az említett epizódra, amit Kármán Odett hetekig nem is volt képes visszanézni.

Képtelen voltam rá. Nagyon át tudtam adni magamat az érzéseknek. Ez az a dolog az életemben, amitől a legjobban félek. Annyira szeretem Norbit, hogy nem is tudom elképzelni, hogy egyszer szakítsak vele.

Ami a szereplők jövőjét illeti, a sorozat novemberben véget ér, Kármán Odett viszont nem örülne annak, ha erre az időszakra a párja új barátnőt kapna a képernyőn, tudván, hogy annak idején ők is hasonló körülmények között szerettek egymásba. Egy-két kamera előtt elcsattanó csók miatt viszont egyáltalán nem lennének féltékenyek.

Kapcsolódó
2022 novemberében befejeződik az Éjjel-Nappal Budapest
Közel tíz évet élt meg a sorozat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik