Szórakozás

Járai Kíra megsérült thaiföldi kiruccanásán, egy hétig kellett kórházba járnia

„Volt egy kisebb sérülésem, ami nagyon durván elfertőződött” – mondta Járai Máté felesége, akire még mindig vár egy varratszedés.

Járai Kíra nemrég érkezett vissza Thaiföldről, ahová azért utazott ki egy hónappal ezelőtt, hogy még jobban elmélyedhessen a thai box tudományában. Eredetileg egy kisebb csapattal vágott neki az útnak, de végül külön vált tőlük, ugyanis mindig is szerette volna kipróbálni, milyen egyedül utazni.

Kapcsolódó

A Reggeliben elmondta, hogy bár Thaiföld nem volt első látásra szerelem a számára, egyhónapos ott tartózkodása alatt nagyon megszerette a térséget, és a küzdősportban is sokat fejlődött, miközben bulizni is bőven maradt ideje. Az utolsó hét azonban nem úgy telt, ahogyan eltervezte.

A végére egy kis kórházi cucc is befigyelt. Volt egy kisebb sérülésem, ami nagyon durván elfertőződött. Mindegy, amikor izzadsz, nagyon súrlódik sok minden ott. Tehát a ruha, meg minden. Igazából egy kis mikrosérülés is elég, hogy utána mondjuk esetleg egy bakteriális felülfertőződés történjen. Egy hétig minden nap kellett mennem kötözésre, meg fel kellett nyitni a sebet

– magyarázta.

Járai Máté felesége hozzátette, hogy jó kezekben volt, a térség legjobb és legdrágább kórházban kezelték. Bár a történtek miatt az utolsó héten már az edzések és a tengerparti programok is elmaradtak, Járai Kíra úgy érzi, ha nem is egy teljesen más emberként, de mindenképpen egy „fejlettebb Kíraként” tért haza Magyarországra. Szeretné, ha egyszer a férje is elkísérné Thaiföldre, de ha esetleg nem jönne meg a kedve hozzá, egyedül is szívesen visszatér majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik