Szórakozás

Tévedésből rombolták földig egy amerikai nő házát

YouTube / WKRG
YouTube / WKRG
Jennifer Pulliam két napig sírt, amikor megtudta, hogy lerombolták a házat, amelyikben felnőtt. Hetekig tartott, mire megtudta, ki a felelős.

Egy rokona hívta fel januárban Jennifer Pulliamet azzal, hogy a házból, amelyikben felnőtt csak egy törmelékkupac maradt. A nő alig akart hinni a fülének, de hamarosan a saját szemével is látta, hogy a rokona nem túlzott – számolt be az esetről egy helyi tévécsatorna híradója.

Pulliam ma már a mississippi Leakesville-ben él a családjával, de az alabamai Mobile-ben nőtt fel. A szüleivel akkor költöztek be abba a házba, amit a nagyszülei még a hatvanas években vásároltak, amikor ő tíz éves volt. A ház az utóbbi időben üresen állt, de Pulliamnek eszében sem volt megszabadulni tőle.

A nő feljelentést tett a rendőrségen, egy helyi tévécsatorna pedig riportot forgatott a történetéről. Miután a riport adásba került, távoli rokonok keresték meg Pulliamet, és megadták neki annak az építési vállalkozásnak a nevét, melynek gépeit a telek környékén látták. A nő továbbította az információt a rendőrségnek.

Nem sokkal később egy nyomozó hívta fel Pulliamet, és közölte vele, hogy az építési vállalkozó elismerte, ő rombolta le a házat, tévedésből. Mivel a cég nem szándékosan okozott kárt, bűncselekmény sem történt, így a nyomozást lezárták.

Pulliam azt mondja, a cég még csak elnézést sem kért tőle a történtek miatt. A nő kártérítési pert indított a vállalkozás ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik