Szórakozás

Leleplezte a papírtörlőtartók trükkjét egy nő, felhördült a TikTok

fusaromike / Getty Images
fusaromike / Getty Images
Hosszú ideje használ papírtörlőt, illetve papírtörlőtartót a konyhájában egy fiatal nő, ám egy ügyes trükkre csak nem rég jött rá. Úgy tűnik rengetegen vannak, akik hozzá hasonlóan, eddig sötétben tapogatóztak.

Milyen trükkje lehet egy annyira egyszerű szerkezetnek, mint egy papírtörlőtartó? Sokan, valószínűleg, azért nem tudják, mert ha ránéznek, eszükbe sem jut két másodpercnél tovább vizsgálni. Egy Lee Ann Larsen nevű TikTokozó azonban fél órán át gondolkodott, és rájött valamire – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Larsen videóban mutatta meg a felfedezését, amit eddig több mint 5,3 milliószor néztek meg. A trükk mindössze annyi, hogy a tartó oldalsó karjának két része közé be lehet fűzni a papírt, így könnyebb letépni a perforált tekercsből a kívánt mennyiséget takarítás közben.

A kommentek alapján nagyon úgy tűnik, hogy erről nagyon kevesen tudtak korábban. Lehet, hogy nem ártana használati utasítást mellékelni az olyan szimpla tárgyakhoz is, mint egy papírtörlőtartó.

@leel_larsen #stitch with @taylorsn1der but does anyone actually use it like this? #kitchenhacks #papertowel ♬ original sound - LeeAnn Larsen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik