Szórakozás

Csak a boncasztalon derült ki, hogy nem holttest, hanem szexbaba

NBC Chicago
NBC Chicago
Holttestre bukkant egy csatornakarbantartó vasárnap délután az indianai Garyben. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok, de később kiderült, hogy csak egy szilikonból szexbaba okozott izgalmakat.

Egy zöld ronggyal letakart holttestet vett észre egy csatornakarbantartó munkás vasárnap délután egy bozótos területen az indianai Garyben. Azonnal értesítette a hatóságokat, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre – írja az NBC Chicago.

A feltételezett holttest annak a helynek a közelében feküdt, ahol egy héttel korábban megtalálták egy eltűnt anya összetört autóját. A 23 éves Ariana Taylor eltűnését április 2-án jelentette a be az édesanyja, a nőt azóta keresik, eddig mindhiába.

Amikor megérkezett a bejelentés a ronggyal letakart testről, a rendőrség azt gyanította, hogy Taylor holtteste kerülhetett elő. Mivel feltételezték, hogy a nő bűncselekmény áldozata lett, a testet takaró rongyot sem moszdították meg addig, amíg biztos helyre nem vitték, nehogy értékes nyomok tűnhessenek el.

A testet az igazságügyi orvosszakértő vizsgálta meg először, aki rögötn észrevette, hogy nem eber, hanem egy életnagyságű szilkonból készült baba. Ez jó hír Ariana Taylor családjának, akik tovább reménykedhetnek, hogy az eltűnt nő még életben van valahol. Az ügyben tovább folytatódik a nyomozás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik