Szórakozás

Talált egy videót, amiből kiderül, nem akkor lépett először kapcsolatba barátjával, mikor megismerkedtek

Ráadásul ugyanott készült, ahol először randizni kezdtek.

A 22 éves Anyssa Martinez 2020 elején ismerte meg szerelmét, a 28 éves Nathan Hattont, mikor a férfi írt neki az Instagramon. Hatalmas lett a szerelem közöttük, már csak azért is, mert mind a ketten odavannak a Disneyért.

Hat hónapja alkottak már egy párt, mikor Martinez egy olyan videóra bukkant, amiből kiderül, nem is az Instagramon ismerkedtek meg. Legalábbis volt már közöttük korábban is interakció, csak arra a videóig egyikőjük sem emlékezett. Visszanézte a 2019-es disneylandes látogatását, ahol a családjával részt vett az Electrical Parade-on. A felvonuláson elhaladt mellette az egyik szereplő, aki intett felé.

Soha nem gondoltam volna, hogy megtalálom a Szőke hercegemet, de Nathan minden tündérmesét felülmúl, amit valaha is el tudtam képzelni

– meséli egy TikTok videójában.

@anyssatano

When I tell you I almost died of excitement that day 😂😂😂

♬ original sound - frankiesaudios

Nagyon élénken emlékszem rá. Teljesen ledöbbentem, mikor rájöttem, Nathan a kocsis a videóban. Az Electrical Parade megtekintése mindig is az egyik kedvencem volt, és a videó még inkább azzá teszi. Mindig integetek a fellépőknek, de attól, hogy a tömegben felfigyelt rám, nagyon különlegesnek éreztem magamat.  Ez az egyik kedvenc emlékem a Disneylandből.

Megmutatta Nathannek, aki szintén nagyon meglepődött.

Amikor megkérdeztem tőle, miért emelte meg a kalapját felém azon az éjszakán, azt mondta, hogy van bennem valami, ami megragadta a tekintetét. Biztos benne, hogy így kellett lennie. A szerelem akkor jön, vicces módon, mikor a legkevésbé számítasz rá.

@anyssatano Reply to @thehorrorprincess finally sharing our story 🥰 @nathan.hatton1 ♬ original sound - Anyssa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik