Szórakozás

Megyeri Csilla: Ha dicséretre méltó dolog történik veled, az senkit se érdekel, csak a szar

Az influenszer szerint arról nem szólt a fáma, amikor jól szerepelt egy-egy műsorban, de a „rusnyázásáért“ szétszedték 2017-ben.

Megyeri Csilla ma főleg influenszerként tevékenykedik, illetve van egy saját webshopja is. Több celebműsort is megjárt már, az országos ismertséget viszont azután szerezte, hogy 2017-ben az Alföldi Televízió műsorvezetőjeként a következőképp konferálta fel a Púder egyik adását:

Kapcsolódó
"Ezért kreatívabbak a szép nők, mint rusnya társaink"
Riportot úgy még nem vezettek fel, mint a Púderben.

… továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!

Az említett bevezetőre több hírportál is ráharapott, Megyeri Csilla pedig nem sokkal később szerepet kapott az Édes élet című realityben, majd más szórakoztató műsorokban is. Az influenszer a minap Palik László műsorában beszélt arról, hogy szerinte a félrement felkonfja miatt ismerte meg a fél ország, az embereket viszont csak a hibák érdeklik, az nem, ha valaki valamilyen említésre méltó dolgot csinál.

A Drágám, add az életed!-et megnyertünk, mind a két évadot. Erről például nem szólt a fáma. Ha jó dolog történik veled, vagy olyan dolog, ami említésre méltó és meg kéne mondjuk dicsérni valakit, az nem érdekes. Az senkit se érdekel, csak a szar. Pedig időnként mindenki szarba lép, csak nem mindegy, hogy milyen gyorsan, meg hogy tudod lekaparni a cipődről, és hogyan mész tovább

– mondta Megyeri.

A „rusnyázáshoz” visszatérve ismét elmondta, hogy senkit sem akart megbántani, csupán rosszul fogalmazott. Amikor Palik László azt kérdezte tőle, ő szépnek látja-e magát, azt felelte, nem tartja magát egy szép nőnek, de csúnyának sem: jóban van magával, de természetesen neki is akadnak jobb és rosszabb napjai a tükör előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik