Szórakozás

Molnár Andrea a válásáról: Boldogtalanok voltunk egymással

Úgy érezte, nem kap elég figyelmet férjétől.

A Best magazinnak adott exkluzív interjút Molnár Andrea, melyben arról beszél, miért ért véget a házassága férjével. A táncost olyan műsorokból lehet ismerni, mint az egykor futó Szombat esti láz vagy a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. Elmeséli, hogy annak ellenére, hogy már korábban is voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, csak az elmúlt időszakban merült fel benne a válás gondolata.

Tiszta a lelkiismeretem, tudom, hogy mindent megpróbáltunk, hogy helyre hozzuk a dolgokat. De egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, éreztük, hogy nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, amikor már nem kaptam elég figyelmet, támogatást. Tudom, hogy a táncoktatással és a képernyős munkákkal járó hektikus időbeosztás és a pörgős életem nem könnyű a másik félnek, de eleinte maximálisan támogatott ebben. A végén már azt éreztem, hogy nem a támaszom, nincs mellettem, amikor szükségem lenne rá.

Kiderült, hogy mivel nincsen sem közös ingatlanjuk, sem pedig közös vállalkozásuk, azt reméli, hamar véget ér a válási procedúra. Az interjúban elmeséli azt is, hogy idén lesz negyven éves, és már korábban elhatározta, hogy ez az év különleges lesz, így tele van tervekkel. A gyerekvállalásról pedig úgy gondolja, nem véletlen, hogy nem kezdtek közösen családalapításba.

Úgy érzem, okkal nem született babánk. Sokszor terveztük, beszéltünk róla, de valójában mindketten bizonytalanok voltunk benne, hogy itt-e a helye velünk. Márpedig egy baba jól tudja, hová kell leszületnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik