Szórakozás

Ezt történik, ha a gyerekek megtalálják a fekete festéket a tiszta lakásban

Getty Images
Getty Images
A család 1,8 millió forintnak megfelelő összeget költött a díszítésre, amit a kicsik egészen máshogy képzeltek el.

Egy anyuka elbőgte magát, miután újonnan feldíszített házukat mindenhol fekete festékkel kenték össze a gyerekei.

A The Sun azt írja, hogy Kerry Jones és párja, Callum Sheriff Johnson októberben költözött be új otthonukba, azóta több mint 4000 fontot (kb. 1,8 millió forint) költöttek a feldíszítésére.

Az egyik reggel Jones arra ébredt, hogy az egész lakás tele van fekete foltokkal. Hamar rájött, hogy két gyermekük, Lacie-Rae és Eliza-Skye műve az egész, megtaláltak egy fekete festékkel teli dobozt, és alkotni kezdtek.

Jones kiabálva keltette fel férjét, miközben elsírta magát a házat látván.

A konyhában és a nagyszobában „alkottak” a gyerekek, többek között tönkretették a dohányzóasztalt, a szőnyegeket, és a falakat is apró kéznyomok borítják. Legnagyobb fájdalmuk, hogy 500 fontos (kb. 226 ezer forint) kanapét is összemázolták.

A 22 éves anyuka le is videózta az alkotásokat, itt nézheti meg.

Az anyuka a Facebookon tréfásan felajánlotta, hogy elajándékozza a gyerekeit, mivel „mindent tönkretesznek, és azt hiszik, hogy a ház egy művészeti galéria”.

A kommentelők azonban inkább a gyerekek pártján álltak, viccesnek találták a történteket, bár többen elismerték, hogy ekkora káoszt még nem láttak.

Az anyuka elismerte, hogy a dühét nem a gyerekek előtt adta ki.

Miután megfürdettük a lányokat, visszanéztük a videókat, és sírtunk a nevetéstől

– mondta, hozzátéve, hogy később Lacie-Rae megölelte és bocsánatot kért, míg Eliza-Skye még mindig nem érti, hol hibázhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik