Szórakozás

Veseproblémára gyanakodva ment kórházba, gyereket szült

A 29 éves brit nő nem is sejtette, hogy babát vár.

Egy Liverpoolban élő nő elmesélte a Mirrornak szülése elképesztő történetét.

Rachael Fogarty november 24-én érezte először, hogy valami nem stimmel nála. Annyira rosszul volt, hogy betelefonált a helyi kórházba, kérte, küldjenek érte mentőt. Mivel azt a választ kapta, hogy öt órán belül nem tudnak biztosítani mentőautót, otthon maradt, ám egy újabb átvirrasztott éjszaka után apja bevitte őt a klinikára. Fogarty vesegyulladásra gyanakodott.

Megvizsgálták, de nem tudták kideríteni, mi okozhatja a fájdalmakat. Délután megnézte őt egy nőgyógyász is, aki a következő kérdést tette fel neki:

Biztos benne, hogy nem terhes?

A 29 éves Rachael Fogarty közölte: egészen biztos benne, ám az orvos erre annyit válaszolt:

Pedig érzem, hogy itt a baba, és már jön kifele.

A nő 37 és fél hetes lehetett, bár sejtelme sem volt, hogy milyen dátumhoz köthetné a dolgot. Később a párja említett egy átmulatott éjszakát, amikor gyanús, hogy történhetett valami. Fogarty elmondta a Mirrornak, hogy mivel policisztás petefészek szindrómában (PCOS) szenved, előfordult már korábban is, hogy egy évig nem menstruált, így most egyáltalán nem gyanakodott, hogy hónapok óta nem jött meg neki.

Rachael Fogarty november 27-én megszülte James nevű kisfiát. Azt mondja, a hírek először látszólag letaglózták a párját, de a szülés után már nagyon örült a babának. A nő főnöke nem akarta elhinni, hogy Fogarty szülés miatt nem megy be dolgozni, így babafotóval kellett bizonyítani a történteket.

Az anya a szülés után hetekig kórházban volt Covid és baktériumfertőzés miatt, de azt mondja, azóta már „jó irányba mennek a dolgok”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachael Fogarty (@rachael_fogarty) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik