Szórakozás

Jason Momoa a jövőben kétszer is meggondolja, megéri-e lovagiasnak lennie

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Őrületnek tartja, hogy összehozták Kate Beckinsale-lel, amiért odaadta neki a kabátját az Oscar afterpartiján.

A rajongók az utóbbi időben igyekeznek a lehető legnaprakészebbek lenni Jason Momoa szerelmi életét illetően, de az elmúlt hetek alatt nem jöttek be a számításaik. Először arról szóltak a pletykák, hogy a színész és volt neje, Lisa Bonet újra összejöttek, amit végül Momoa cáfolt meg az Oscar-gála vörös szőnyegén – az afterpartit követően pedig már arról szóltak a hírek, hogy Kate Beckinsale-lel kavar.

Kapcsolódó
Jason Momoa Lisa Bonet-ról: Nem fogunk újra összejönni
Továbbra is családként gondol kettejükre, de szó sincs arról, hogy visszatáncolnának egymáshoz.

Az Aquaman sztárja és az Underworld színésznője a Vanity Fair partiján beszélgettek el egymással, Momoa pedig odaadta a kabátját Beckinsale-nek, majd melegen egymásra mosolyogtak. A jelenetről természetesen fotók is készültek, amik rögtön beindították az emberek fantáziáját. A színész azonban ezt a pletykát is hamar eloszlatta.


Momoát az Ambulance című film premierjén keresték fel azzal a kérdéssel, hogy van-e valami közte és Beckinsale között, mire a színész a fejét csóválva volt kénytelen magyarázkodni azért, mert egy hete úriemberként viselkedett.

Ez őrület. Beszélgettem egy nővel az országáról, mert én is Angliában forgattam az Aquamant, és mindenki azzal jött, hogy ó, randiztok? Én meg mondom, nem. Nem, csak lovagias voltam, mert hideg volt. Nem vagyunk együtt, nem is beszéltünk azóta. Többé nem adom oda senkinek a kabátomat, ez őrület. Bassza meg, hagyom megfagyni őket, érted

– mondta az Extrának Momoa, hozzátéve, hogy nagyon kedves nőnek tartja a színésznőt, de tényleg semmi nincs közöttük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik