Szórakozás

Ásás, kapálás, rigófészek gyártása – így él Bódi Sylvi a saját farmján

TV2
TV2
Megmutatta a birtoka egy részét.

Bódi Sylvi a karanténidőszak alatt döntött úgy, hogy vidékre költözik. Aranykalászos gazda lett belőle, a saját farmján érzi magát a legjobban, és ha egyszer gyerekei születnek, velük sem szeretne visszaköltözni a nagyvárosba.

A modell ma a Reggeliben mutatta meg a birtokának egy részét, köztük a veteményest, egy tavat és a tyúkólakat is. Mint mondja, a szárnyasai nagyon aranyosak, reggelente úgy szaladnak hozzá, mint ahogyan a gyerekek a szüleik elé az óvodában.

Rohannak elém, mint a gyerekek. Olyanok, mint mikor az óvodában mész a gyerekért, és így rohan eléd. Körülbelül így jönnek a kis drágák ide hozzám. Nagyon-nagyon cukik

– mesélte a műsorvezetőknek.

Bár van egy „normális” élete is, sok időt tölt a birtokán, ahol úgy érzi, kiteljesedhet. Nem mellesleg szinte mindent maga csinál a farmon.

Fúrok, faragok, rigófészkeket gyártok, metszek, permetezek, ások, kapálok. Mindent, ami kell egy ilyen jó kis falusi életben csinálni, azt csinálom.

Bevétele ugyan nem származik a farmból, saját maga számára igyekszik a lehető legtöbb dolgot megteremteni a gazdálkodással, hamarosan pedig újabb szárnyasokkal bővíti majd a baromfiudvarát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik