Szórakozás

Hátborzongató videón, ahogy a mérges pók bemászik a zárt kocsiajtón

Egy pár csak nagy nehézségek árán tudta csapdába csalni az állatot.

Egy Ausztráliában utazgató pár tett közzé egy videót a TikTokon, amely sokak kedvét elveheti attól, hogy az országban kiránduljanak.

A Mirror azt írja, hogy a közösségi oldalon @gawnedsgapyeart néven szereplő pár lefilmezett egy mérges vadászpókot, amely az autójukon hűsölt.

Megpróbálták botokkal elzavarni, elsőre úgy tűnt, hogy sikeresen. Megkönnyebbültek, de később a pók újra megjelent, és a már becsukott ajtó résein mászott be az autóba.

@gawnedsgapyear We woke up this morning to find 2 MASSIVE SPIDERS in our Van 🚐💨🕷😳 #GawnedsGapYear #SpiderMan #SpiderVan #travel #vanlife #Australia #fyp ♬ original sound - GawnedsGapYear

A pár megrémült, de nem tehettek mást, ismét szembe kellett szállniuk a pókkal, fogtak egy botot és nagy nehezen elzavarták.

Később persze megint megjelent, de csak a tetőn.

Ugye most viccelsz…

– mondta a férfi, amikor ráközelített a pókra.

A nő azt mondta, hogy ezek után ismét nem tud majd aludni.

Egy újabb videóban viszont már azt mutatják be, hogy sikerült csapdába csalni az állatot.

@gawnedsgapyear UPDATE on our VIRAL #spider video!! A lot of you said we might have a NEST of huntsman spiders in our van - which we laughed off at the time!! BUT tonight we found this little guy … Does anyone know if this is a baby huntsman?? 🕷😳 #huntsmanspider #vanlife #gawnedsgapyear #gapyear #travel ♬ original sound - GawnedsGapYear

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik