Szórakozás

19 év után vágta le a haját – 1,5 milliós videó lett belőle

A utahi anya 1 méter 20 centis koronából csinált rövidke frizurát.

Vanessa Rasmusson 26 éves, Utahban él. A kétgyerekes anya 19 éve nem vágta le a haját: hétévesen rövid frizurát csináltak neki, amit annyira utált, hogy úgy döntött, soha többé nem vágat belőle.

A közel 20 éves növesztés eredménye: egy 1 méter 20 centis hajkorona, amivel igen nagy feltűnést keltett az utcán – írja a Mirror brit bulvárlap.

Épp ez volt az oka, hogy Rasmusson nemrég mégis úgy döntött, levágatja. Rájött ugyanis, mennyire függ az önértékelése, önbizalma attól, hogy az emberek észreveszik őt és dicsérik a különleges frizurát.

Szerette volna, ha többet is látnak benne, mint hogy hosszú haja van.

Azért a TikTokon nem jött rosszul az Aranyhaj-séró: 34 ezer követője nézte a videókat, amik – érthető módon – leggyakrabban a hajáról szóltak. Úgyhogy érthetően a hajvágásról beszámoló videónak volt a legnagyobb sikere: eddig 1,5 milliószor látták.

@08vanessa.r I did it! #girldontdoit #ididit #hairtransformation #longtoshort #longhair #hair #beforeandafter #itwasworthit ♬ original sound - Makayla

És aztán arról is posztolt egyet, hogy a hajvágás után a kislánya is felpróbálta a hajkoronát.

@08vanessa.r My daughter’s reaction to my hair. ❤️🥰❤️ #hairtransformation #haircut #4fthair #hair #family #love #kids #cutekid #reaction #chop ♬ Happy, kids, background - Kirill Kharchenko

Ajánlott videó

Olvasói sztorik