Szórakozás

Ingyen elektromos takarókat küld az ügyfeleinek egy brit áramszolgáltató, hogy így tudjanak spórolni

Thomas Faull / Getty Images (illusztráció)
Thomas Faull / Getty Images (illusztráció)
Aki a fűtésen spórolna, és a cég hűséges ügyfele, azt megajándékozzák egy 40 font értékű, azaz közel 18 ezer forintos elektromos takaróval, hogy ne kelljen otthon fagyoskodnia.

Egy nagy áramszolgáltató cég ingyen elektromos takarókat osztogat az ügyfeleinek, hogy így enyhítse a feszültséget, amit az energiaárak emelkedése okozott – írja a LADbible.

Még Nagy-Britanniában sincs olyan meleg, hogy ne kelljen fűteni, és a portál szerint a legutóbbi számlák valósággal sokkolták az ország lakóit.

Az Energy UK nevű szakmai szervezet korábban arra figyelmeztetett, hogy a gáz- és villanyszámlák több mint 50 százalékkal emelkedhetnek, mivel az áremelkedéssel párhuzamosan a gáz- és energiapiacot szabályozó hatóság, az Ofgem 1277 fontról (562 ezer forintról) 1971 fontra (868 ezer forintra) emelte az átlagos háztartásokban érvényes árplafont.

A megújuló energiában utazó Octopus Energy nevű szolgáltatónál kitalálták, hogy segíteni fognak azoknak a fogyasztóiknak, akik az áremelkedés miatt úgy érzik, spórolniuk kell, és kiosztanak 5 ezer darab Bauer Professional típusú elektromos takarót az online jelentkező ügyfeleiknek.

Egy ilyen takaró ára amúgy 40 font, ami közel 18 ezer forintnak felel meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik