Szórakozás

Megmutatta, hogyan párosítja a barátja a zoknikat, hatalmas vita alakult ki utána

Több megoldás is érkezett.

Liza Campanának egy alkalommal barátja kimosta a zoknijait, majd miután megszáradtak, össze is párosította őket. De nem úgy tette, mint azt Campana, vagy a legtöbben gondolnák.

Hogy párosítják össze az emberek a zoknijaikat?

– kérdezi a TikTok-videójában a nő, miután összevitázott ezen barátjával.

Campana csak simán egymásba fordítja őket egy golyóvá. Pontosabban, a végüket nyuszifülként kint hagyja.

Erre tanítottak a szüleim. Így néz ki az összes zoknim.

A barátja viszont nem ezt a hagyományosnak mondható módszert követi, nála az egyik zokni csak simán bele van húzva a másikba, nem gömbölyded a végeredmény, hanem lapos. Mintha csak egy fél pár zokni lenne.

Campana azt sem tudja biztosan, hogyan hozta ezt össze a párja, és azt mondja, ha úgy, ahogy gondolja, akkor az jóval nehezebb megoldás, mint az övé.

@lizaleneecampana

I need answers to this sock debate

♬ original sound - Liza Leneé Campana

A videó már csaknem ötmilliós megtekintésnél jár, és kapott 12 ezer kommentet. A hozzászólók között vannak, akik szerint a nőnek teljesen igaza van, az első megoldás a helyes.

De megjelentek azok is, akik szerint a második. Egyrészt, mert úgy nem nyúlnak ki annyira a zoknik, másrészt, mert kevesebb helyet foglalnak. Még olyanok is vannak ilyen véleményen, akik egyébként annak ellenére, hogy ezzel tisztában vannak, az első megoldást használják.

Emellett megjelentek egyéb alternatív módozatok is. Például egy férj, csak egymásra rakja őket, talán azt reméli, egymáson is maradnak a fiókban. Mások csak behajigálják a fiókba, aztán keresgél egymáshoz illő párokat. Egy kommentelő arról ír, hogy ő kidobta az összes zokniját, aztán vett három pár ugyanolyat és nem kell a párosítással szenvednie. Megint más pedig azt közölte, ő félbe hajtja, aztán az egyiket ráhajtja a másikra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik