Szórakozás

Akkor tudta meg az apa, hogy 16 éves lánya várandós, mikor segített neki levezetni a szülést

A lány nem merte elárulni senkinek, hogy várandós.

Elle Woods 16 éves volt, mikor a táplálkozási szakértőjénél járva tudta meg, hogy hét hónapos terhes. Annyira megrémült, hogy senkinek nem merte elárulni, egészen addig, míg egy hajnalban komoly fájdalmakra nem ébredt.

Felkeltette apját, hogy adjon neki fájdalomcsillapítót, de aztán leesett neki, hogy megindult a szülés, a baba feje nem sokkal később már félig kint is volt. Kénytelen volt bevallani apjának az igazságot, nem is nagyon tudta volna eltitkolni már – mesélte el a TikTokján.

@therealelwoods

When I tell you he is never going to let me forget this, I mean he is NEVER going to let me forget this.

♬ original sound - kooze

Az apa azonnal hívta a mentőket, de a legközelebbi kórház 40 perces autóútra volt az otthonukhoz, így a diszpécser azt mondta, neki kell segítenie a lánynak a szülésben.

Kivitte az apa a lányát a fürdőbe, mert ott volt a legtöbb csempézett felület, lerakott egy csomó törölközőt. Közben Woods nagybátyja, aki velük élt, foglalta le a lány Down-szindrómás testvérét, így nem tudta meg, mi történik.

Apa azt mondta, gyors volt. Azóta született egy másik gyerekem is, és őt is gyorsan szültem meg.

A mentők a gyerek születése után 15 perccel érkeztek meg, de Woods sok mindenre nem emlékszik, mert sokkot kapott, és sok vért veszített.

Szerencsére azonban az anya és lánya – aki ma már 13 éves – egészségesek voltak. Az apa ráadásul úgy döntött, főállású nagypapa lesz, így a lánya visszamehetett az iskolába, míg ő vigyázott a babára. A nagypapa és unokája azóta egymás legjobb barátai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik