Szórakozás

Még álmában is támogathatja Ukrajnát a Zelenszkij fejével ellátott párnákkal

tmbk.cz
tmbk.cz
Az elnöki párnákból befolyt összeget ugyanis egy ukrán háborús helyzetben segítséget nyújtó szervezetnek adományozzák.

Jó hírünk van azoknak, akik megosztanák az ágyukat az utóbbi időben már-már szexszimbólummá váló ukrán elnökkel, Volodimir Zelenszkijjel. Egy cseh tervező, Tomas Brinek ugyanis azt találta ki, hogy a honlapján elkezd olyan párnákat árusítani, amelyek rányomtatják Zelenszkij fotóját, a bevételt pedig felajánlja a háború áldozatainak megsegítésére.

Sokan, főleg a szebbik nemhez tartozók, valamiféle szexszimbólumnak tekintik őt, ezért jött az ötlet, hogy készítsek egy olyan párnát, amely úgy néz ki, mintha valóban az ágyukban lenne

idézi a tervező Reutersnek adott nyilatkozatát a New York Post.

A kézzel készített termékeken a 44 éves Zelenszkij katonai zöldbe öltözve, szemérmes mosollyal az arcán látható.

A pihe-puha párnákból azóta több ezer darabot adtak el a világ minden tájára, és jelenleg is csak úgy lehet rendelni belőlük, hogy majd áprilisban küldik útnak a párnákat Csehországból. A tervező azonban nem a saját zsebe megtömésére használja a háborút, a bevételt egy jótékonysági szervezetnek ajánlja fel, amely a háború által érintett ukránokat segíti.

A Reuters hét eleji beszámolója szerint eddig 420 ezer cseh koronát, azaz több mint 6,3 millió forintot gyűjtöttek össze az 570 koronás (8600 forintos) áron megvásárolható Zelenszkij-párnák eladásával.

Az ötlet igazából viccnek indult, de van ez a komoly oldala, hogy a bevételből jót tehetünk Ukrajnának

– fogalmazott Brinek.

A párnát itt lehet jobban szemügyre venni, vagy akár megrendelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik