Szórakozás

Rubint Réka már akkor havi 500-700 ezer forintot keresett, amikor megismerkedett Schobert Norbival

Life tv
Life tv
21 évvel ezelőtt.

Az Összezárva Hajdú Péterrel tegnap esti adásában Rubint Réka volt a vendég, aki némi kolbász és tepertőevés után hosszasan mesélt a karrierjéről és a magánéletéről is. Többek között azt is elmondta Hajdú Péternek, hogy mennyit keresett akkor, amikor annak idején megismerkedett a férjével, Schobert Norbival.

Én akkor, amikor a Norbit megismertem, havi 500 és 700 ezer forint között kerestem. 21 évvel ezelőtt. Tudod, mekkora pénz volt? Most is óriási

– mondta az edző, aki reggel héttől este tízig tornáztatta az országot.

Schobert Norbi később azt javasolta a feleségének, hogy ne tartson edzéseket gyereknevelés mellett, ő viszont néhány év után eldöntötte, hogy ismét órákat fog adni. Kibérelt egy csarnokot, mire a férje azt kérdezte tőle, hogyan fogja megtölteni. A hirdetés ekkoriban nem volt olyan egyszerű, mint ma, így Rubint Réka kézzel készített szórólapokat fénymásolt, amit a gyerekeivel szórt szét a 13. kerületben. Kezdetben alig voltak az óráin, amikor azonban bejött a Facebook, az edzésekről készült fotókkal hívta fel magára az érdeklődők figyelmét, majd a sajtóval is megegyezett, hogy interjút ad a csarnokból, így fél éven belül már 250 embert tornáztatott alkalmanként. Később kereste fel ajánlatával egy hotel, így alakult meg a táborának azon formációja, amivel ma is járja a világot.

A tábor körül egyébként néhány hete egy balhé is kikerekedett, amikor egy balatonfüredi szállodából kitiltották az alakreformot, mert a táborozók túl hangosan buliztak a farsangi partin.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik