Szórakozás

Justin Bieber egy koncertjén arról beszélt, mennyire ijesztő volt átélni, hogy felesége agyában vérrögöt találtak

Theo Wargo / Getty Images
Theo Wargo / Getty Images
Hailey Biebert nemrég kórházban kezelték.

Nemrég tette közzé Instagram-oldalán Hailey Bieber, hogy korábban kórházi kezelésre szorult. Leírta, hogy egyik reggel, mikor Justin Bieberrel reggeliztek, rosszul lett, így azonnal kórházba vitték, ahol néhány vizsgálat után kiderült, hogy vérrög alakult ki az agyában. Hozzátette, hogy szervezete pár óra alatt leküzdötte mindezt, és már teljesen jól van. A napokban Justin Bieber Denverben koncertezett, a fellépés közben azonban egyszer csak elment az áram, így úgy döntött, megosztja gondolatait különböző témákkal kapcsolatban a közönséggel, majd mesélt kicsit felesége állapotáról is.

Gondolom a legtöbben hallottátok a feleségemről szóló friss híreket. Hailey már jól van, nagyon erős. Ijesztő volt ezt átélni, iszonyatosan ijesztő. Tudom, hogy Hailey Isten kezében biztonságban van, ami egy jó dolog.

Ezután pedig arról beszélt, hogy szerinte a világon mindenki küzd valamivel az életben, mindenkinek vannak félelmei és bizonytalanságai. Úgy véli, hogy a lehető legjobb, ha hangot adunk ezeknek az érzéseknek és gondolatoknak, hogy könnyebben meggyógyuljunk.

Az emberek így jobban megismernek, mélyebb kapcsolatokat lehet kötni, ami fantasztikus. Én is bizonytalan vagyok sok dologban, félelmeim is vannak. Nem kell ezeket elrejteni.

Végül megköszönte a sok szeretetet és jó kívánságot, amit feleségével kaptak.

Kapcsolódó
Vérrögöt találtak Hailey Bieber agyában, kórházban kezelték
A reggeliző asztalnál érezte, hogy valami nincs rendben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik