Szórakozás

Balázs Klári: Bármilyen kritikát kapjak, nem fogok elszaladni szétszabatni-szedetni az arcom

youtube / tatár csilla
youtube / tatár csilla
Ő ki van békülve a külsejével.

A 95.8 Sláger FM-en volt hallható Balázs Klári, aki a modern kori szépészeti beavatkozásokról is mesélt a Sláger Kult műsorvezetőjének. Ahogy az énekesnő fogalmazott, addig nincs baj a plasztikával, míg egészséges mértékig veszik igénybe azt a fiatalok. Bár ő nem ezt látja.

A modern kori szépészet jó dolog, ha egészségesen használják. Sajnos nem ezt látom. Egészen fiatal 20-25 éves lányok ugyanúgy néznek ki. Nagy cicit plasztikáztatnak maguknak, leszívatják a zsírt a hasukról, szoláriumoznak. Ennek köszönhető, hogy egy jelentős részük teljesen uniformizált, egyformán néz ki.

Balázs Klári azt mondta, ő is kap hideget-meleget a fotói alatt, de ezzel azért sem foglalkozik, mert szerinte a rosszindulatú kommentelők egyik percben mást írnak, mint a következőben.

Néha megkapom a fotóim alatt, hogy mi történt a ráncaimmal, biztos plasztikáztattam. Ugyanez alatt a fotó alatt egy másik kommentelő pont amiatt ír, hogy jó lenne valamit kezdeni a ráncaimmal, mert már eléggé látszanak. Nem fogok, ezek az én ráncaim, ilyenek, az enyémek, így marad. Ez is hozzám tartozik, bármilyen kritikát kapok, nem fogok elszaladni szétszabatni-szedetni az arcom. A koromhoz képest szerintem rendben vannak a dolgok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik