Szórakozás

Elhagyta a férjét és a négy gyerekét egy fiatal fiúért, aki még szüleivel lakik

Peter Dazeley / Getty Images
Peter Dazeley / Getty Images
Névtelenül írta meg történetét a Sun című brit bulvárlapnak egy összetört szívű, négygyerekes brit apa, akinek a felesége egy nála tizenhét évvel fiatalabb fiúért hagyta el a családját.

A férfi azt írja, öt évvel ezelőtt az élete tökéletes volt, mintha egy mesekönyvben létezett volna. Tizennyolc éve voltak együtt a feleségével, kilenc éve voltak házasok és négy közös gyereket neveltek.

A feleségével tizennyolc évesen szerettek egymásba, húszévesen összeköltöztek, három évvel később megszületett az első kislányuk, majd újabb három év elteltével kisfiuk. Harmincévesek voltak második lányuk érkezésekor és harmincnégy évesek, amikor a legkisebb gyerekük, a második fiuk is megszületett.

Nem volt egyszerű az életük, rengeteg álmatlan éjszakájuk volt, amíg a gyerekek kicsik voltak, aztán jöttek a végtelen játszóterezések, majd az iskola utáni programok tömkelege. Nehéz és fárasztó volt, ők mégis szerették, boldogok voltak. Aztán 2017-ben a férfi külföldre utazott egy munka miatt, majd amikor hazaért, rögtön érezte, hogy valami nincs rendben.

Elvitte a feleségét vacsorázni és azt mondta neki, bár már tizennyolc éve vannak együtt, még mindig kívánatosnak tartja őt, és nagyon szereti. A nő erre azt válaszolta, hogy boldogtalan a házasságukban. A férfi azt írja,

abban a pillanatban érezte életében először, hogy egy érzelem képes fizikai fájdalmat okozni.

A nő azt mondta, a legfőbb gond, hogy a férje nem tölt elég időt vele. A férfi akkoriban a munkája mellett önkéntes iskolafelügyelő és helyi képviselő is volt, valamint ő edzette az egyik fia focicsapatát. A felesége vallomása utáni napon mindhárom posztjáról lemondott, mert a házasságát mindennél fontosabbnak tartotta.

A férj sokkal több időt töltött otthon, próbálta helyrehozni a dolgokat a feleségével. A nő aztán elment a munkahelye karácsonyi bulijára, és azt mondta, az egyik kolléganőjénél alszik, hogy nyugodtan átgondolhassa, mit szeretne. Aznap este a nő egy csomó fotót osztott meg a Facebookon arról, ahogy a kollégáival leisszák magukat, a férjének pedig nagyon rossz érzése lett.

A férfi azt mondja, nem büszke rá, de nagyon feszült volt, ezért ellenőrizte, hogy hol van a felesége telefonja. Felhívta a nőt, aki azt mondta neki, a barátnőjénél van, mire a férfi rákérdezett, hogy ha ez igaz, mit keres a telefonja egy kocsmában. A nő letette a telefont, és nem vette fel többé.

Amikor a nő másnap hazament, a gyerekek épp a nagyapjuknál voltak.

Akkor végre elmondta férjének, hogy nem akar többé középkorú anyuka lenni, újra fiatallá és szabaddá szeretne válni.

Bevallotta azt is, hogy a munkahelyén összejött egy tizenkilenc éves gyakornok fiúval. A férfi összetört, és azt mondta feleségének, hogy azonnal menjen el.

A nő elköltözött, a házaspár nem sokkal később elvált. A férfi azt mondja, az első időszakban a padlóra került, minden reggel a tükörbe kellett néznie, és győzködni magát, hogy képes folytatni az életét, és egyedül nevelni a gyerekeit.

A felesége közben egyedül élt, mert a fiatal szeretője még nem akart elköltözni a szüleitől. A férfi azt írja, még ma sem tudja megérteni, hogy mit keres a volt felesége egy fiú mellett, aki csak hat évvel öregebb a legidősebb lányuknál. Miért választott egy érett, tapasztalt férfi helyett egy kamaszt?

A férfi azt írja, bár az önbizalma romokban volt, öt évvel a szakítás után már jól van, többnyire boldog, nemrég elkezdett randizni is. A gyerekeket már fele-fele arányban, közösen nevelik a feleségével, aki még mindig együtt van a gyakornokkal. A férfi nemrég megtudta, hogy a fiatal srác végre elszánta magát, elköltözik a szüleitől az ő volt feleségéhez. Ehhez nagyon nehéz lesz hozzászoknia, de úgy érzi, készen áll rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik