Szórakozás

Pokorny Lia bejelentette, kivel folytatja az előadássorozatát Babicsek Bernát halála után

IVÁNDI-SZABÓ BALÁZS / 24.HU
IVÁNDI-SZABÓ BALÁZS / 24.HU
„Nem azért, mert Bernát pótolható, hanem mert tovább kell menni” – írja posztjában a színésznő.

Pokorny Lia februárban jelezte, hogy áprilisban folytatja LIAison című zenés színpadi estjét, melyet Babicsek Bernáttal közösen hoztak létre, ezzel is ápolva a tragikus körülmények között meghalt zenész emlékét.

Kapcsolódó
Meghalt Babicsek Bernát
Úgy tudni, lakástűz áldozata lett.

A színésznő az elmúlt időszakban több posztot is szentelt a harmonikaművésszel való barátságuknak, a minap pedig bejelentette, ki lesz az a zenész, akivel folytatódhat az előadássorozatuk – vette észre az nlc. Mint írja, találkozott valakivel, aki úgy érzi, elbírja a súlyát annak, hogy leüljön vele ugyanarra a padra, ugyanazzal a hangszerrel, és segít majd neki mesélni.

Nem azért, mert Bernát pótolható, hanem mert tovább kell menni. Mert még van itt feladat. Mert így él tovább, aki és ami valaha az életünk része volt. Úgy, hogy visszük az emlékeket és mesélünk. Soha nem lesz már ez az est ugyanaz. Más lesz. Most ezt a más nyelvet keresem. Szoktatom a lelkem, mint amikor valaki egy új, ismeretlen ízt kóstol. És hálás vagyok, hogy kaptam egy segítséget, egy társat, aki érti, hogy küzdök, és segít, türelmes és megtart. Néha lázad a lelkem, aztán fürdök ugyanazokban a dallamokban, amiket egyszer valaki más muzsikált nekem. Van, hogy kíváncsi vagyok, mi az az új, ami születik. Mert mesélnivalóm van. Köszönöm, Kéméndi Tamás

– írta Facebook posztjában Pokorny Lia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik