Szórakozás

„Golyót Putyin agyába” – önkívületben rappelt egy humorista a városi tanács ülésén Texasban

YouTube
YouTube
Alex Stein nekivetközött és táncolt is a résztvevők előtt, így akarta felhívni a figyelmet az orosz invázióra.

Emlékezetes produkcióval rukkolt elő Alex Stein humorista a texasi Plano városi tanácsának ülésén. Stein “Primetime 99 Alex Stein” néven mutatkozott be a tanácsnak, majd belekezdett egy rapszámba – írja az Insider.

Őrülj meg, Ukrajnáért, egy golyó Putyin agyába!

– kántálta Stein, aki Volodimir Zelenszkij ukrán elnökről is rappelt.

Zelenszkij! VIP! Ukrajna és én megőrülünk. Szeretlek, Volodimir Zelenszkij!

– üvöltötte önkívületben.

Stein egy ponton táncolni is kezdett, a kabátját is levette, miközben tovább szövegelt.

Túl magasak a benzinárak, Vlagyimir Putyinnak meg kell halnia!

– folytatta.

Stein nem először produkálta magát egy városi tanács ülésén, rengeteg felvétel található a közösségi médiában, amelyeken rappel vagy standupol, például Houstonban, Dallasban vagy New Yorkban.

Stein az Insidernek elmondta, hogy az előadása színtiszta szatíra volt, esze ágában sincs megölni Putyint. A humorista azt mondta, hogy valami ütős, vicces dologgal akarta felhívni a figyelmet arra, hogy mi történik Ukrajnában. Stein az akciójával többek között Lindsey Grahamnak is üzenni akart.

Az Egyesült Államok moszkvai nagykövete, amerikai szenátor Vlagyimir Putyin elnök meggyilkolását szorgalmazta néhány hete, ami után az orosz külügyminisztérium tiltakozását fejezte ki. Stein szerint fontos felhívni a világ figyelmét az orosz invázióra, de nem úgy, ahogy Graham tette.

Az amerikai szenátus egyébként épp a héten nyilvánította háborús bűnössé Vlagyimir Putyint, a javaslatot Lindsay Graham nyújtotta be, és mind az 50 republikánus és 50 demokrata képviselő támogatta azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik