Szórakozás

Dwayne Johnson olyan retro fotót posztolt, ami a myVIPen is elférne

Jesse Grant / Getty Images for Disney
Jesse Grant / Getty Images for Disney
„Elég nyomorultan nézünk ki” – írja maga a Szikla.

Dwayne Johnsonnak manapság nem kell aggódnia a pénz miatt, ez azonban nem volt mindig így. Az amerikai színész balhés tinédzser volt, a szüleinek pedig keményen kellett dolgozniuk, hogy vacsorát tudjanak tenni az asztalra vagy fizetni tudják a lakbért. Az említett időszakról a Szikla egy fotóval emlékezett meg az Instagramján, ami bár mostanra megmosolyogtatja, nem felejtette el, milyen volt akkoriban az életük.

A kép, ami egyébként a myVIPen is tökéletesen megállná a helyét 1987-ben készült, a 15 éves Szikla mellett áll az apja, Rocky Johnson és az anyja, Ata Johnson.

Ez a kép nagyon sokat elmond az említett időszakról, mivel mindannyian elég nyomorultan nézünk ki. 6 hónappal korábban kilakoltattak minket Hawaiiról és kénytelenek voltunk Tennessee-be költözni. Aztán 3 hónappal később kénytelenek voltunk elhagyni Tennessee-t. Bonyolult történet. Végül a pennsylvaniai Betlehemben telepedtünk le, ahol ez a kép készült. Ekkor függesztettek fel az új iskolámból, mert verekedtem, aztán letartóztattak lopás miatt

– írta a posztban, hozzátéve, hogy a szüleire hatalmas nyomás nehezedett ekkor az anyagi problémáik miatt is, ami nyomot hagyott az arcukon.

Szerencsére végül összeszedtem magam és találtam néhány barátot, akikkel elkezdtem edzőterembe járni, végül ők lettek a legjobb barátaim

– zárta megemlékezését, majd megragadta az alkalmat arra, hogy emlékeztesse a rajongóit, hogy hamarosan debütálnak a Young Rock új epizódjai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik