Szórakozás

Vágó István a TV2-ről: 2010-ben megéreztem annak a szelét, ami jön, hangot is adtam neki, szerintem ezért rúgtak ki

YouTube / ZSHOW time
YouTube / ZSHOW time
Azt is elmondta, miért igazolt át az RTL Klubtól a csatornához.

Vágó István vendégeskedett Osváth Zsolt YouTube-műsorában, ami az 1kanapén címet viseli. Az egyórás beszélgetés során olyan témákat jártak körbe, mint Vágó István érdeklődése a különböző nyelvek iránt vagy a politika. Természetesen szóba került az is, amikor az RTL Klubtól átigazolt a konkurens csatornához, a TV2-höz, ahogy az onnan való távozásának körülményeiről is beszámolt.

Vágó elmondta, hogy az RTL Klubtól szerinte saját hibájából nem vált el jó viszonyban, majd Osváth Zsolt kérdése alapján kiderült, hogy ennek az volt az oka, hogy átigazolt a TV2-höz. Vágó István hozzátette, hogy annyi pénzt ajánlott fel neki a csatorna, amire egyszerűen nem mondhatott. Emellett a  TV2-től való elbocsátásáról is beszélt kicsit. Elmondta, hogy úgy érzi, nagy csalódás volt számára a csatorna, pedig sosem hitte, hogy egyszer ezt gondolja majd.

2010-ben megéreztem annak a szelét, ami jön és hangot is adtam neki. Nem merem azt mondani, hogy ezért rúgtak ki, de én szerintem – és akkor most véleményt mondok – ezért rúgtak ki. Fel voltam kérve egy másik műsorra, és onnan távolítottak el, nem sokkal a kormányváltás után

– mondta, majd Osváth megkérdezte, szerinte ennek kizárólag politikai okai voltak-e.

Hát annál több, minthogy azt gondolom, igen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik