Szórakozás

Tomán Szabina és férje vérszerződést kötöttek

RTL Klub
RTL Klub
Megállapodtak, hogy az üzletasszony sem a házimunkával, sem pedig a gyerekek körüli teendőkkel nem lesz egyedül.

Tomán Szabinának több jól működő vállalkozása is van, üzletasszony mivolta mellett azonban két kislány édesanyja is. Mint mondja, korábban sokat stresszelt azon, hogyan lavírozzon a munka és a család között, ma viszont már tudja, hogy nincs az a bevétel, ami többet érne, mint a lányaival töltött idő. A gyerekek körüli teendőkben és a házimunkában azonban nincs egyedül: férjével jó előre összeegyeztetik, hogy ki, mikor és hová viszi a kicsiket, a rendszer pedig kőbe van vésve.

Gyakorlatilag mi kötöttünk egy vérszerződést vagy egy szerződést, hogy ő nem marad egyedül ebben a témában. És én azt gondolom, hogy ez a legfontosabb szerződés a mi életünkben. Abszolút a gyerekekkel vagy háztartással, de főleg a gyerekekkel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy 50-50-ben vagyunk

– mondta a Fókuszban az üzletasszony férje, Szini Béla, aki ugyancsak vállalkozó.

Tomán Szabina elmondta, hogy a kollégái is tudják, hogy délután öt után csak vészhelyzetben hívhatják. Kompromisszumot kötött, belátta ugyanis, hogy vannak dolgok, amikről le kell mondania azért, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse a családjával. Emellett a sport is olyasmi, amiről nem hajlandó lemondani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik