Szórakozás

Tönkretette az arcát az influenszer a házilag tetovált szeplőkkel

Az ausztrál Big Brother szereplő most az ajkára varratott – kiakadtak a követői.

Tilly Whitfeld ausztrál influenszer, százezren követik az Instagramon, és több mint 128 ezren a TikTokon.

A Sydneyben élő 22 éves lány az ausztrál Big Brother révén lett ismert, a műsor óta azonban leginkább egy elfuserált házi szépészeti beavatkozás miatt szólnak róla a hírek. Már a valóságshow alatt folyamatosan kérdezgették tőle, miért visel állandóan maszkot a képernyőn. Egy Instagram-posztban elég durva fotókkal illusztrálva megmagyarázta:

Így nézett ki az arcom egy héttel a házba való belépés előtt (…) Ez az eredménye annak, hogy megpróbáltam eltüntetni a hegeket, amiket magamnak okoztam, és megpróbáltam egy otthoni szépségápolási eljárást utánozni, amit egy TikTok videón láttam 2 hónappal a Big Brother előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

paris 4 president (@tillywhitfeld) által megosztott bejegyzés

Whitfeld egy olyan beavatkozást látott az interneten, amelynek során az emberek tetoválótintával és varrótűvel félig tartós szeplőket varratnak maguknak. Ezt akarta kipróbálni.

Az eBay-en megrendelt tetoválótinta azonban nem eredeti, viszont magas ólomtartalmú volt, és súlyos fertőzést okozott, mély hegeket hagyott maga után. Az influenszer olyan rosszul lett az arcán kialakult fertőzéstől, hogy kórházban kötött ki, a duzzanat miatt ideiglenesen a látását is elveszítette.

Ennek már másfél éve, de Whitfeld azóta is rendszeresen beszámol arcának állapotáról – a félresikerült beavatkozásának egyéves évfordulóján például azt írta, már 10 ezer ausztrál dollárt (közel 2,5 millió forint) költött a nyomok eltávolítására.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

paris 4 president (@tillywhitfeld) által megosztott bejegyzés


A témával kapcsolatos legfrissebb (két hete kikerült) posztjában pedig arról számol be, hogy talán ennek az évnek a végére újra visszanyeri eredeti állapotát a bőre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

paris 4 president (@tillywhitfeld) által megosztott bejegyzés


Ha azt gondolná bárki, hogy Tilly Whitfeldet egy életre eltántorította a dolog attól, hogy az arcbőrén bármilyen beavatkozás történjék, nagyon téved. A követői elképedve látták – és értetlenkedve kommenteltek – amikor egy friss TikTok-videóból kiderült: az influenszer nemrég ajaktetoválást csináltatott: a szájára pirosítót varratott, ami azt a látszatot kelti, mintha állandóan sminket viselne.

@tillywhitfeld #lipblushtattoo #lips #liptattoo ♬ emo girl - Machine Gun Kelly & WILLOW

Ajánlott videó

Olvasói sztorik