Szórakozás

Az új párkapcsolat elején könnyen elkerülhetünk egy hibát

A kapcsolati tanácsadó szerint tilos Insta-sztorit nézni.

Egy párterapeuta elmondta, mi az egyik legfontosabb szabály, ha friss kapcsolatban vagyunk.

A „So My Mom’s A Therapist” oldalak mögött álló Lisa úgy véli, ebben az időszakban a legnagyobb baklövés, amit elkövethetünk:

megnézzük új párunk Instagram-sztorijait.

A párkapcsolati tanácsadó szerint az új szerelem első szakaszában még nem ismerjük párunkat, alig tudunk róla valamit – épp ezért nagyon rossz ötlet olyan posztokat nézegetni, amelyekből könnyen téves következtetéseket vonhatunk le.

Ki ez a lány mellette? Valójában lehet, hogy az unokatestvére vagy a legjobb barátjának a párja – de ha nem tudjuk, hajlamosak vagyunk a legrosszabbra gondolni. És a dal, amiről posztolt, mit akar jelenteni? Vajon rólunk szól-e vagy netán valaki másról?

Lisa szerint túl sokat gondolunk bele ezekbe a dolgokba, ezért – ha nem akarunk rosszat saját magunknak – érdemes arra törekedni, hogy inkább személyesen ismerjük meg új párunkat, és nem Instagram-bejegyzések (és főleg nem 24 óra alatt eltűnő sztorik) alapján.

Az erről szóló TikTok-videóban azt mondja Lisa: a legjobb megoldás, ha ilyenkor saját sávunkban közlekedünk, azaz a saját életünket éljük, a saját barátainkkal találkozunk. Idővel úgyis megismerjük új párunkat és a környezetét, addig azonban nem érdemes kémkedni a közösségi médiában – hacsak nem akarunk már az elején gyanús, fura gondolatokat táplálni magunkban.

@somymomsatherapist #greenscreenvideo #somymomsatherapist #datingadvice #toktherapy #heydolls #SmoothLikeNitroPepsi ♬ original sound - So my mom’s a therapist

Ajánlott videó

Olvasói sztorik