Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: Provoda Jodes szerint kissé sportszerűtlen volt a Bajnokok húzása

TV2
TV2
Bár nem tartotta magát esélytelennek, tudta, hogy Somhegyi Krisztiánt nagyon nehéz lenne legyőznie. Végül nem is sikerült.

Legutóbb Provoda Jodes búcsúzott az Exatlon Hungary All Startól, többek szerint kevéssé tisztességes versenyhelyzetből. A Bajnokok Somhegyi Krisztián küldték ellene, aki ellen saját bevallása szerint sem volt túl sok esélye.

Kapcsolódó

A versenyszabályzatban ez adott. Úgy taktikázik a csapat, ahogy akar. Mindenkinek más a véleménye arról, hogy ez a sportszerűség határain belül volt-e, avagy kívül. Véleményem szerint joguk van ezt meghúzni, én nem így cselekedtem volna

– mondta a sportoló.

Istenes László rákérdezett, hogy szerinte sportszerű volt-e a Bajnokok eljárása, mire Jodi azt felelte:

Talán egy kicsit sportszerűtlen volt. Én csapatsportban nőttem fel és azt gondolom, hogy ez egy meglepő taktikai húzás volt. Elítélni nem tudom őket, bevált a trükkjük. Bevált, amit szerettek volna az én káromra

– magyarázta, hozzátéve, hogy nagyon sajnálja, hogy így ért véget számára a verseny.

Mint mondja, bár nem esélytelenként kezdett neki a párbajnak, tudta, hogy túl nagy esélye nincs a győzelemre, Somhegyi Krisztián ugyanis már a rajtból olyan előnnyel indult, amit nagyon nehéz lett volna megdöntenie. Jodi arról is beszámolt, hogy bár Salander Dorinának sem tetszett az, ahogyan párjának távoznia kellett, végső soron örült, hiszen a kiesésnek „hála” ismét együtt lehetnek. A történtek ellenére Provoda Jodes jól érezte magát a műsorban, és reméli, hogy a Kihívók közül kerül majd ki a győztes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik