Szórakozás

Első Szex Kezdőcsomagot alkotott az anya a fiainak

És mindenki másnak.

Az orális szexről, a behatolásról és még számos érdekes témáról olvashatók (és hangzanak el) információk egy új alkalmazásban, amelyet egy Londonban élő anya hozott létre, a többi között azzal a céllal, hogy segítse fiai szexuális felvilágosítását.

Chloe Macintosh-sal annak idején sosem beszéltek a szülei a szexről. A londoni vállalkozó azonban fontosnak gondolta, hogy ő a gyerekeivel értelmes párbeszédet tudjon folytatni a témáról. Két fia, a 16 éves Felix és a 14 esztendős Elliott eleinte elzárkózott a párbeszédtől, de aztán egyre jobban belejöttek a kérdezősködésbe. Később már jöttek a barátaik is a kérdéseikkel.

Ez ösztönözte Chloe Macintosht, hogy alkossa meg az Első Szex Kezdőcsomagot. A Kama nevű applikációval az volt a célja, hogy felkészítse fiait és más tinédzsereket az első alkalomra. Az ötletgazda a HuffPostnak elmondta: szerettek volna többet kínálni annál, minthogy olyan tippeket adnak, hogy „viselj óvszert”.

Ez inkább az élményhez kapcsolódik, és a lehető leglazábbá és legkényelmesebbé teszi azt.

Az appban videók is megnézhetők, beszédes címekkel, mint például: Tippek az anális szex élvezésére. Néhány kisfilmben Chloe egyik fia, Felix kérdezget egy szexterapeutát.

Macintosh szerint azért is fontos egy ilyen tudásanyag átadása, mert az iskolai felvilágosítás hiányos, ráadásul nem megfelelő nyelvezetű, és az sem túl jó megoldás, ha a gyerekek a pornófilmekből tanulják meg a lényeget, már csak azért sem, mert a felnőttfilmek meglehetősen irreális képet mutatnak az intimitásról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik