Szórakozás

Olyan csúnyán tréfálták meg a vőlegényt, hogy a menyasszony az apját és a bátyját sem akarja az esküvőjén látni

Jakkree Doungbanyang / EyeEm / Getty Images
Jakkree Doungbanyang / EyeEm / Getty Images
Úgy döntött egy brit menyasszony, hogy visszavonja az esküvőjére szóló meghívást a legközelebbi férfi családtagjaitól, így az apjától, a bátyjától, a nagybátyjától, és az unokatestvérétől, mert megbocsáthatatlan tréfát űztek a vőlegényével.

Egy huszonkét éves nő családjában nagy hagyománya van egymás megtréfálásának, de négy férfi ezúttal túl messzire ment. Annyira rosszul sült el a házasodni készülő nő vőlegénye rovására kitervelt viccük, hogy lehet, egy életre magukra haragították vele az egyik legközelebbi családtagjukat – írja a Mirror.

A fiatal menyasszony a Reddit közösségi portálon írja le, hogy amikor eljegyezték egymást a vőlegényével, Timmel, akkor a bátyja, az apja, a nagybátyja és az unokatestvére rögtön elkezdték tesztelni a férfit, hogy lássák, milyen ember érkezik a családba.

Puhánynak nevezték a vőlegényt, hogy lássák, kiáll-e magáért, kiszúrták az autója kerekét, hogy megnézzék, maga javítja-e meg, vagy segítséget hív, próbára tették a horgász és vadász képességeit.

A lány többször próbált a lelkükre hatni, hogy ne kínozzák folyton, de ők folyton azt mondták az ilyesmi teljesen ártalmatlan, bevett dolog férfiak között.

A viccelődés akkor fajult el, amikor a négy férfi egy háromnapos táborozásra hívta Timet a vadonba. A vőlegénynek asztmája van, ami miatt inhalátort használ, a menyasszonya családtagjai azonban úgy gondolták, a férfinak semmi baja, csak eljátssza a betegségét, hogy kihúzhassa magát neki nem tetsző feladatok alól.

A négy férfi ellopta és eldugta Tim inhalátorát, aki megijedt, és mindent maga mögött hagyva hazament.

Amikor lány felhívta a családtagjait, hogy számon kérje őket, először azt mondták, hogy a „kisfiú hazaszaladt a menyasszonya szoknyájához”, de amikor lány üvöltözni kezdett velük, hogy Tim életét veszélyeztették, ezért azt szeretné, ha el sem mennének az esküvőjére, visszább vettek.

Az apa, a testvér, a nagybácsi és az unokatestvér kétségbeesetten magyarázták, hogy csak tréfának szánták az egészet, vissza akarták adni a Timnek az inhalálóját, és ha kell, bocsánatot kérnek, de nem sikerült megnyugtatniuk a dühös menyasszonyt. A lányt az édesanyja próbálja békíteni, aki azt mondja, megérti a lányát, de nem szeretné, ha a család végleg szétszakadna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik