Szórakozás

Két diákot harapott meg egy tanárnő egy üveg savanyúság miatt Amerikában

kajakiki / Getty Images
kajakiki / Getty Images
Testi sértés gyanúja miatt felfüggesztettek, majd egy másik iskolába helyeztek át egy középiskolai tanárnőt Floridában. Két diák azt állítja Rhonda Rice megharapta őket, a tanárnő szerint csak játék volt az egész – írja a Fox News.

Az eset tavaly októberben történt, a floridai Bartow középiskolában. Rhonda Rice az osztályában volt, és úgy látta, két diákja dolgokat vesz el a konyhai tárolóból. A tanárnő erre levett egy üveg savanyú uborkát a polcról, a diákok pedig azt hitték, azért, hogy eltegye magának.

Az egyik tizenöt éves tanuló megpróbálta kivenni az üveget Rice kezéből, hogy visszategye a polcra, mire a tanárnő a kezébe harapott. Nem sokkal később a másik tanuló is megpróbálta elvenni Rice-tól az uborkát, de ugyanúgy járt, mint a társa.

A diákok panaszt tettek az iskola vezetésénél. Rice azt mondta, ő mindvégig játékként kezelte a helyzetet, és harapásról szó sem volt, inkább csak megnyalta a diákok karját. Ezzel nem sokat javított a helyzetén.

Rice-t decemberben felfüggesztették és áthelyezték egy másik iskolába. Az ügy azonban ezzel nem ért véget a tanárnő számára, az iskola vezetése ugyanis feljelentést tett, így Rhonda Rice-nak március végén bíróság előtt is felelnie kell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik