Szórakozás

Náray Tamásnak olyan kemény kritikát fogalmazott meg első szerelme, hogy azt máig felemlegeti

youtube / kadarkai endre
youtube / kadarkai endre
Azt mondja, az intimitás kifejezésével máig vannak gondjai.

Náray Tamás volt Kadarkai Endre Klubrádión futó, Szavakon túl című műsorának vendége. Náray elmesélte, a munkásságára kapott negatív vélemények korábban annyira zavarták, hogy pszichológushoz fordult. A negatív kommentek, vélemények miatt még abban is elbizonytalanodott, hogy amit csinál, az valóban jó-e.

Hát kit érdekel Jóskáné véleménye Rakamazról? De ez valahogy olyan szinten tudott a munkámon keresztül megsebezni, hogy azóta tisztogatjuk ezt a sebet. Tíz éve. Amiatt mentem el, mert szorongtam állandóan. Van egy olyan volumene ennek a dolognak, ami már ártalmas. A végén teljesen elbizonytalanodtam.

Érintették a magánéletét is, Náray elmondta.

Az intimitás kifejezésével a mai napig gondjaim vannak. Ezt tanulom folyamatosan, hogy rácáfoljak arra, amit az első szerelmem mondott egyszer könnyek között, hogy egy gleccser hozzám képest egy tűzhányó. Emlékszem rá, pedig nem tegnapelőtt történt. Pedig szerettem, csak nem tudtam kimutatni. Akartam, de nem volt eszköztáram hozzá.

Festészetét illetően kötött már kompromisszumot, amit megbánt azóta.

Eladtam négy képet olyan valakinek, akinek nem akartam eladni, mert nem értek azzal egyet, amit képvisel. Bánom és holnap visszavásárolnám inkább. Ha tudná, kiről van szó, akkor megértené. Ne nézegesse egy olyan ember a képeimet, aki nem szeret. Nem vagyok benne biztos, hogy engem nem szeret, de akkor meg nem igaz, amit csinál, akkor aljas és akkor azért ne nézegess.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik